Vareliste fra Biobizz

Biobizz blev grundlagt i 1992 i Holland, som en lille familie virksomhed. Siden da er Biobizz ikke stoppet med at gro. I dag findes de i 64 forskellige lande og er et af de bedst sælgende gødnings mærker i verden.

OMSORG FOR PLANTER OG MENNESKER

Biobizz synes at planters og menneskers helbred er lige vigtige. Af den grund indeholder ingen af produkterne kunstige tilsætningsstoffer, syntetiske pesticier eller skadelige tungmetaller. Biobizz bruger kun 100% certicifierede naturlige ingredienser. Hvis en plante er groet med Biobizz giver den ikke kun et lækkert resultat, den er også sikker og sund for alle som bruger planten.

ØKOLOGISKE PRODUKTER GIVER GODE RESULTATER

Respekt for miljøet er et vigtigt spørgsmål, men hos Biobizz mener de også, at det ikke er nødvendigt at opgive gode resultater til fordel for økologi. Derfor garanterer Biobizz at deres økologiske produkter giver et godt resultat. Økologisk landbrug betyder at få mest ud af det naturen tilbyder os. Det betyder en god høst, sunde planter, friske blomster og en intens naturlig smag.

KUN CERTIFICEREDE PRODUKTER ER 100% ØKOLOGISKE

Biobizz har lavet et fremragende produkt udvalg af økologiske gromedier og gødninger, for de mest krævende økologiske plante entusiater. Biobizz har flere økologiske certifikater end nogen anden virksomhed i sektoren og har arbejdet hårdt for at bestå de mest komplicerede tests, for at få flest certifikater som beviser at produkterne er 100% økologiske og viser respekt for miljøet.

DET BEDSTE UDEN AT SKADE JORDEN

Biobizz tror på at det er tid til at glemme laboratoriet og slå rødder hvor det hele begyndte, nemlig i jorden. Hver gang du bruger Biobizz kan du være sikker på at ingen skadelige stoffer vil ende med at forgifte naturen eller dyr i det område hvor du gror dine planter, imens du kan nyde at dine sunde planter udvikler sig til at give en fremragende høst.

Viser 1 - 24 af 24 varer