Part A Power House Udvid

Part A Power House

BiG Plant Science BiG Plant Science

Nyhed

En professionel gødningsformular, der leverer alle de makro-næringsstoffer, planter bruger igennem vækst- og blomsterfasen. Der er tilsat 2%-aminosyre, der forøger celledannelsen, og optimerer plantens evne til at optage gødning.

Flere detaljer

2 stk. på eget lager. Leveringstid under 24 timer.

89,00 kr

Produktbeskrivelse

Hvorfor er 100% nitratbaseret gødning vigtig for mig?

Kvælstof (N) er det vigtigste grundstof for planten og væksten, såfremt man er afkastorienteret, det ved enhver landmand og erhvervsgartner. Får planten ikke en passende mængde kvælstof, afspejles det tydeligt i afkastet.

Kvælstoffet, der findes i Part A, Power House er 100% nitratbaseret, og indeholder ikke ammonium. Nitrat er modsat ammonium ikke giftig for planten, end ikke i store koncentrationer.

100% nitratbaseret gødning gør det muligt at presse planten til at yde sit yderste uden at der opstår komplikationer såsom forsuring af medium og afbrændte bladspidser som følge af ammoniakforgiftning.

Kvælstof er som sagt det vigtigste grundstof set ud fra et afkastorienteret perspektiv, og går man efter et BiG-afkast, er det vigtigt, at man presser planten maksimalt.
Dette kan man afstedkomme ved hjælp af Part A, Power House, der indeholder store mængder fosfor og kalium (P-K), hvilket sikrer tunge blomstertoppe. Part A, Power House indeholder også magnesium og svovl (Mg-S), der sikrer mange krystaller samt en æterisk olieproduktion i den høje ende.

Tjek dit vands hårdhed på Danmarkskortet og download gødnings skemaet som passer til dit vand og gromedie.

vand%20h%C3%A5rdhed.png

Jord
Hårdt vand
Mellemhårdt vand
Blødt vand

Kokos
Hårdt vand
Mellemhårdt vand
Blødt vand

Hydroponic
Hårdt vand
Mellemhårdt vand
Blødt vand