ExHale CO2 Kuldioxid Pose Udvid

ExHale CO2 Kuldioxid Pose

P2-2

Nyhed

Vil du gerne styrke dine planter til en hurtigere og kraftigere vækst? CO2 posen tilføjer ekstra CO2, som styrker planterne til at gro hurtigere og opnå en bedre blomstring, med bedre smag og farve. Aktiver nemt posen og hæng den let op over planterne.

Flere detaljer

2 stk. på eget lager. Leveringstid under 24 timer.

349,00 kr

Produktbeskrivelse

Hvad er CO2?

Ligesom ilt er for mennesker, er kuldioxid (CO2) et af de vigtigste komponenter som planterne har brug for. Alle planter har brug for CO2 for at kunne gro. Hvis en plante ikke kan få nok CO2 fra luften, vil planten gro langsommere og opnå en dårligere vækst. CO2 posen er en effektiv og billig måde at tilføje ekstra CO2 til luften omkring planterne.

Hvor og hvornår bruges CO2 posen?

Det anbefales at begynde at bruge CO2 2-3 uger efter at frøene er blevet sået. Aktiver nemt posen og hæng den let op over planterne.

Hvor lang tid virker CO2 posen?

Når posen aktiveres vil den begynde at producere CO2 og efter ca. 30-45 dage vil posen give det største CO2 udbytte. Afhængigt af luftcirkulationen vil en CO2 pose producere nok CO2 for et grorum eller grotelt i helt op til 9 måneder.

Hvordan udnytter jeg fordelene ved mere CO2?

Med det ekstra indhold af CO2, kan planterne klare temperaturer som er op til 3-5 ºC højere end normalt. Med den højere vækst vil planterne kunne optage mere vand og gødning, og kunne udnytte kraftigere lys, som samlet set vil give planterne en endnu bedre vækst.

Atami Wilma Youtube Film