Producenter Der er 6 producenter

 • Advanced Nutrients gødning

  Hvis du bruger dårlig gødning, mister du udbytte og spilder penge. En person forstod dette - Michael Straumietis også kendt som Big Mike. Manden der ville revolutionere det at dyrke cannabis planter ved at etablere Advanced Nutrients, et af de mest populære gødningsmærker i verden.

  De planter du dyrker, har særlige behov. Gennem grundig forskning blev Advanced Nutrients de første til at opdage disse unikke behov, og har siden da arbejdet på at udvikle de bedste gødninger på markedet som giver dine planter nøjagtig det de har brug for, når de har brug for det. Når du bruger Advanced Nutrients vil du få et stærkere produkt som styrker dine planter til at vokse hurtigere, blomstre hurtigere og give et imponerende større og bedre resultat.

  Læs historien om Advanced Nutrients

 • BiG Plant Science

  Velkommen til BiG Plant Science serien

  BiG Plant Science-serien er baseret på videnskabelige principper, og er produceret i Danmark.

  BiG serien tager højde for de danske vandforhold, og leverer med sine 2 grundprodukter Part A og Part B alle de nødvendige næringsstoffer, en plante behøver for at producere tunge, flotte blomstertoppe - der er fokus på at øge afkastet.

  BiG introducerer en rådgivning, der er forskellig fra andre producenters bl.a. idet vi giver et indblik i vores viden og erfaring indenfor feltet, og selvfølgelig igennem vores produktserie BiG, der er skræddersyet til den afkastorienterede dyrker.

 • Biobizz

  Biobizz blev grundlagt i 1992 i Holland, som en lille familie virksomhed. Siden da er Biobizz ikke stoppet med at gro. I dag findes de i 64 forskellige lande og er et af de bedst sælgende gødnings mærker i verden.

  OMSORG FOR PLANTER OG MENNESKER

  Biobizz synes at planters og menneskers helbred er lige vigtige. Af den grund indeholder ingen af produkterne kunstige tilsætningsstoffer, syntetiske pesticier eller skadelige tungmetaller. Biobizz bruger kun 100% certicifierede naturlige ingredienser. Hvis en plante er groet med Biobizz giver den ikke kun et lækkert resultat, den er også sikker og sund for alle som bruger planten.

  ØKOLOGISKE PRODUKTER GIVER GODE RESULTATER

  Respekt for miljøet er et vigtigt spørgsmål, men hos Biobizz mener de også, at det ikke er nødvendigt at opgive gode resultater til fordel for økologi. Derfor garanterer Biobizz at deres økologiske produkter giver et godt resultat. Økologisk landbrug betyder at få mest ud af det naturen tilbyder os. Det betyder en god høst, sunde planter, friske blomster og en intens naturlig smag.

  KUN CERTIFICEREDE PRODUKTER ER 100% ØKOLOGISKE

  Biobizz har lavet et fremragende produkt udvalg af økologiske gromedier og gødninger, for de mest krævende økologiske plante entusiater. Biobizz har flere økologiske certifikater end nogen anden virksomhed i sektoren og har arbejdet hårdt for at bestå de mest komplicerede tests, for at få flest certifikater som beviser at produkterne er 100% økologiske og viser respekt for miljøet.

  DET BEDSTE UDEN AT SKADE JORDEN

  Biobizz tror på at det er tid til at glemme laboratoriet og slå rødder hvor det hele begyndte, nemlig i jorden. Hver gang du bruger Biobizz kan du være sikker på at ingen skadelige stoffer vil ende med at forgifte naturen eller dyr i det område hvor du gror dine planter, imens du kan nyde at dine sunde planter udvikler sig til at give en fremragende høst.

 • Diamondbox

  Diamondbox er et kvalitets grotelt til indendørs dyrkning af planter. Med et Diamondbox grotelt er du sikret en meget høj kvalitet til den billigste pris. Til sammenligning koster lignende grotelte fra andre producenter ofte over det dobbelte. Som Skandinaviens største autoriserede forhandler af Diamondbox grotelte kan vi tilbyde det største udvalg til den billigste pris og med den hurtigste levering.

  Download produktspecifikation